Google+ Followers

Tuesday, June 16, 2015

Testimonial Set Skincare Shaklee Memang Meletops!

Assalamualaikum dan hai kengkawan

Hari ini saya nak share lagi berkenaan BEST ke BEST skincare set Shaklee
Sure lah best sebab ianya vitamin semulajadi dan berkesan

Kesan sampingan nya kulit lebih moist, berseri-seri, berkilau dan cantik molek gitu macam kulit baby baru lahir

Ha, tak percaya? 

Meh saya tunjukkan buktinya #shakleeEffect

Wah! Nampak keberkesanannya di situ. Selepas 1 bulan amalkan GLA dan Vit C jerawat berkurang.

Tapi selepas 6 bulan, kulit cik akak ni semakin bersih u all Kuncinya di sini ialah KONSISTEN dan SABAR. Makan vitamin ni bukan macam pakai make up. Time tu buh make up time tu teruih lawo. Kena faham tu bezanya So selepas 6 bulan KONSISTEN ESP, GLA, VITAMIN C dan E inilah hasilnya. Kulit lebih licin berseri, tona wajah sekata dan gebu of course



Haaa...yg ni pun best! Dia amalkan ESP, Vitamin C dan Gla complex. Kalau compare sebelum dan selepas tu memang banyak beza efeknya. Dari berjerawat merah teruk tu jadi bersih kulit dia.

Sekarang ni dia maintain konsisten ambil Vitamin E dan C serta pencuci muka Nutriwhite Shaklee
Alhamdulillah
Hasil superb tak payah dah nak guna apps 360 atau imej editor lagi dah :)

------------

Jadi apa kata anda?
Kunci nya di sini anda perlu sabar dan konsisten mengambil vitamin dan cukup minum air untuk dapatkan hasil yg terbaik insyaAllah

Nak dapatkan set skincare Shaklee?

Hubungi saya pengedar Shaklee anda:

Huda Karim
Shaklee ID 907781
SMS/ Whatsapp 0122479113


No comments:

Post a Comment