Google+ Followers

Tuesday, June 2, 2015

Testimonial Pengguna Get Clean Water Pitcher

Sebelum ni saya dah pernah post kenapa anda perlu penapis air Shaklee. Siapa yg tak pernah baca tu, anda boleh terus ke link ni 7 Sebab Anda Perlukan Penapis Air Shaklee

Jadi, lepas baca tu kita nak tahu juga apa kata mereka yg dah pernah menggunakan Get Clean Water Pitcher ni kan

Mari saya share kan sedikit testimonial pengguna kami...






Dan lagi, saya pinjam dan credit kepada tuan puan punya testimonial. Terima kasih :)










Hampir kesemuanya malahan ramai yg bersetuju Get Clean Water Pitcher berbaloi dengan wang yg dilaburkan serta sangat flexible




Mereka kata Get Clean Water Pitcher


  • Ringan. menjimatkan ruang penggunaan
  • Mudah dipasang 
  • Tidak perlu wayar atau getah penyambung
  • Jimat kos beli mineral water
  • Mobile boleh dibawa ke mana saja
  • Air lebih sedap, bersih dan kualiti terjamin dengan pH alkali
  • Murah dan berbaloi (tak sampai RM500)


Anda suka?
Anda teruja?
Mahu kan set Get Clean Water Pitcher dihantar terus ke rumah anda?

Hubungi saya :

Huda Karim
Sms / Whatsapp 0122479113
Penghantaran ke seluruh pelusuk Malaysia (boleh diposkan)

No comments:

Post a Comment